Medlem hos oss

Anvisningar för medlemskap i Höganäs Brukshundklubb.

För att underlätta vår administration och för att ni som medlemmar ska få så snabb och riktig service som möjligt, ber vi Er att antingen göra en medlemsansökan via denna länk Jag vill bli medlem alternativt fylla i plusgiroblankett eller om ni sätter in pengarna via internet på plusgirot, PG 64 19 44-4 ber vi ER att ange uppgifter enligt nedan:

SKRIV TYDLIGT!!

• MEDLEMSAVGIFT: 507 kronor.
    Medlemskap krävs för deltagande i SBK:s aktiviteter och träning på appellplanerna.
    Ange namn, adress samt födelseår, månad och dag
    OBS medlemsavgift betalas endast av den som inte redan är medlem i SBK, alltså om du inte tidigare betalt in denna avgift. Har du en gång betalt in avgiften får du automatiskt en ny inbetalningsavi via Posten från SBK centralt.
  • FAMILJEMEDLEM: 127 kronor.
    Om familjemedlem deltar i veksamheten genom att vara aktiv med hunden på appellplanen ska familjemedlemskap i SBK lösas.
    Ange ditt eget medlemsnummer samt namn på familjemedlemmen och dennes födelseår, månad och dag.
    Om du redan betalat in avgift för familjemedlemmen kommer automatiskt ny avi från SBK centralt.
  • DELBETALANDE: 127 kronor.
    För den som är fullbetalande medlem i annan SBK-klubb än Höganäs och önskar bli delmedlem samt den som är medlem i någon av SBK:s rasklubbar, se nedan.
    Ange namn, adress samt födelseår, månad och dag samt vilken klubb du tillhör och medlemsnummer.
    Om du är medlem i någon annan rasklubb än nedanstående ska du betala full medlemsavgift d.v.s 507 kronor.

Rasklubbar som är anslutna til SBK:

Rasklubben för belgiska Vallhundar, Rasklubben Hollandse Herdershond, Svart terrierklubben, Sv. Australian Shepherdklubben, Sv. Bauceronklubben, Sv. Bouvier des Flandersklubben, Sv. Boxerklubben, Sv. Briardklubben, Sv. Collieklubben, Sv. Dobermannklubben, Sv. Hovawartklubben, Sv. Kelpi och Cattledogklubben, Sv.Risenschnauzerklubben, Sv. Rottweilerklubben, Sv. Schäferklubben.

Välkommen till vår klubb!