Barn under 13 år

Barn under 13 år är hjärtligt välkomna att var med i kurserna, men måste ha en vuxen med. I samråd med instruktören så kan man om möjligt avlägsna då man ser hur det fungerar. Barn behöver ofta mera hjälp och stöd och därför är det bra att ha en extra vuxen som kan stötta och hjälpa till.

Med Vänliga Hälsningar

HUK

Enskild träning

För dig som vill ha lite extra hjälp eller känner att du skulle behöva ta i tur med olika problem med din hund så finns det möjlighet att få egenträning med någon av våra instruktörer. Kostnad för egenträning är 300:- i timman och man bokar minst 2 timmar, men behöver inte ta dem samtidigt.

Kontakta mig Sandra Elenbrant så hjälper hon jag dig att hamna hos den instruktören som passar för just ditt ärende med din hund.

HUK

Kursutbud

Aktuella kurser på Höganäs Brukshundklubb

Prova på

RALLYLYDNAD AVANCERAD KLASS

Vi träffas 6 torsdagar mellan kl 19.00 och 20.30 med början 28 september.

MAXIMALT ANTAL DELTAGARE 5 st.

Träningsavgift 600:-

För deltagare som inte redan är medlem i SBK tillkommer 507:- i medlemsavgift

Avgifterna skall vara betalda senast 21 september 2017

Krav: förare och hund skall kunna utföra samtliga moment i nybörjar- och fortsättningsklass.

Man får bäst utbyte av träningen om hunden kan sitta, ligga och stå vid förarens högra sida.

Kursen innehåller ingen teori utan endast praktisk övning av skyltarna i avancerad klass

Träningsledare: Gun Zimmer

För att få information om aktuellt kursutbud klicka här

Hur blir jag medlem i Höganäs Brukshundklubb? Klicka här

Läs mer: Kursutbud

Onsdagsträning

Allmänträning på Höganäs BK.

Vi har allmänträning på onsdagar året runt från kl.18.30 vilket innebär att du som är medlem är välkommen att träna din hund.

Uppe på altanen finns en timer som går att tända då det blir för mörkt att träna utan ljus.
Välkomna att ONSDAGS-träna på Höganäs Brukshundklubb.
Planerna är ÖPPNA för TRÄNING (inte rastning) för alla medlemmar i HÖGANÄS BRUKSHUNDKLUBB