Välkommen till Svenska Brukshundklubben!

Utveckla dig tillsammans med din hund - vare sig du är ute efter sköna promenader i skogen, en trogen vän i vardagen eller hundsport.
Som medlem i Höganäs Brukshundklubb har du tillgång till våra upplysta inhägnade planer för all träningsverksamhet.
Dock är vi noga med att ingen RASTNING får förekomma på planerna.
Kiss och bajsrunder sker ALLTID i koppel i närliggande område och med “bajs påse” i högsta hugg när det blir aktuellt.

Alla hundar är välkomna hos oss, oavsett ras!

Som medlem i Svenska Brukshundklubben får du och din hund tillgång till Sveriges kanske bästa och bredaste utbud av hundkurser.

Allt från valp-, lydnads- och tjänstehundskurser till utbildningar för att tävla i hundsporter.

Du får dessutom rätt att delta på alla våra tävlingar, prov och utställningar

Kursavgifter

Under varje kurs under fliken kursutbud anges avgiften för resp kurs.
Kursavgiften skall vara inbetalad till senast tredje kurstillfället. Pg 641944-4
Om kursdeltagaren vill avbryta sitt deltagande i kursen innan 3:dje kurstillfället återbetalas hela kursavgiften Vid egen eller hundens sjukdom som omöjliggör närvaro vid kurstillfällena.
Kan även gälla vid sjukdom hos närstående familjemedlem.
Detta skall styrkas med läkarintyg eller veterinärintyg.

För att en kurs skall starta upp krävs minst 5 delt. Om det inte blir så kommer du att bli kontaktad och erbjuden en annan kurs. Anmälan till kurserna senast 14 dagar innan kursstart.

Medlemsavgifter

Är man inte medlem i Höganäs Brukshundklubb  sedan tidigare blir medlemsavgiften 507 kr/år
Önskar någon mer i familjen närvara vid kurstillfällena betalas delbetalninghsavgift på 127 k/år
Om man är fullbetalande medlemsavgift i någon rasklubb eller ng annan brukshundklubb blir medlemsavgiften 127 kr. Dock mot uppvisande av medlemskort från annan förening.

Använd denna länk Jag vill bli medlem

Medlemsförmåner

Hundaktiviteter

Du har tillgång till hundkurser, utbildningar, träningsytor, träningsgrupper, prov & tävlingar, utställningar, mentalbeskrivningar och mycket annat.

Medlemstidningen Brukshunden

Du får vår medlemstidning Brukshunden - Sveriges största hundtidning för aktiva hundägare - hem i brevlådan 6 gånger per år.

Försäkring för personolycksfall ingår

Under ditt medlemsår är du försäkrad om något skulle hända dig på våra aktiviteter, vår försäkring personolycksfall ingår i medlemsavgiften.

Rabatt på hundförsäkring

Du får rabatt på din hundförsäkring hos Agria djurförsäkring.

Förmånliga sakförsäkringar

Du får möjlighet till prisvärda sakförsäkringar - anpassade för dig som hundägare - genom Watercircles miljösmarta försäkringar.

Stipendier & utmärkelser

Som medlem har du också chans att söka stipendier för studier och projekt inom Svenska Brukshundklubbens verksamhetsområden.

Medlemmar som bidragit extra förtjänstfullt till sin klubb och vår organisation kan föräras våra förtjänsttecken och -medaljer