Uncategorised

Motioner till årsmötet 2023

Motioner till årsmötet 2023 ska vara styrelsen tillhanda senast 20 okt 2022.

Marie Tönnerberg
Sekreterare

Skotträning

Vi tar nu sommaruppehåll men är det någon som har önskar så kan vi skjuta någon onsdag 18.15-18.45 under sommaren. Kontakta då Bella Nimark Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. i god tid så skriver vi in det i kalendern.

Möte 2022

Nu är möteslista och inbjudan till medlemsmöte skickad till de mailadresser som finns i SBKs medlemsregister. Har ni inte fått något mail beror det troligen på att ni inte har uppdaterat era uppgifter i registret. Gör det då snarast! Varje medlem måste göra detta själv, ingen annan kan göra det.

Kalendern har uppdaterats med mötena.

Viktigt meddelande till alla medlemmar!

SBK har nu börjat använda sitt nya medlemsregister. Det innebär att vid alla utskick som vi - din lokalklubb, SBK Skåne och förbundet gör hämtas uppgifterna från medlemsregistret. Därför rekommenderas alla medlemmar att logga in och kontrollera att mailadress och mobilnummer stämmer! Och gör det snart - i nästa vecka gör vi ett utskick som går via mail.  Så gör det nu!

Så här gör gör du:

• Klicka på länken https://brukshundklubben.membersite.se/
  • Logga in med hjälp av bank-id/e-legitimation (finns bara ett fåtal som har lösenord).
  • Du kommer direkt till Min profil. Om inte, gå till menyn som finns längst upp till vänster, tre vertikala streck och välj min Min profil.
  • Scrolla ner på sidan - klicka på Redigera till höger under dina uppgifter om bl.a. mailadress och telefon.
  • Ändra sedan till korrekt mailadress och korrekt telefonnummer.
  • Tryck på Spara till höger under uppgifterna.
  • Klart!

Om du inte får det att fungera kan du kontakta vår sekreterare Mia på 0707-870054.

Klubbtröjor

Styrelsen har tagit fram klubbtröjor i tre olika modeller som man som medlem har möjlighet att köpa till subventionerat pris.De kostar 200 kr - 250 kr beroende på modell och betalas vid leverans.

Helgläger med Martha Landin

För dig som vill utvecklas inom bruks- eller tävlingslydnad!

Finns platser kvar!

Helgen den 21 - 22 maj har vi läger med  Martha Landin som instruktör!

Max antal deltagare är 8 stycken.

Kursavgift: 1900 kr och betalning sker till plusgiro 64 19 44-4. Märk betalningen med Martha. Frukost, lunch och fika båda dagarna ingår.

Fram till och med den 17 april har helbetalande och de med familjemedlemskap i Höganäs Brukshundklubb företräde. Därefter, från den 18 april släpps platser till delbetalande medlemmar och medlemmar i andra klubbar. För att säkra sin plats som klubbmedlem måste betalningen vara inne senast den 15 april.

Anmälan är bindande. Vi har dessvärre ingen möjlighet att återbetala anmälningsavgiften utan då hjälps vi åt att hitta en ersättare.

Martha Landin har under många år tävlat på högsta nivån i lydnad och är numera landslagsledare i lydnad. Förutom tävlingslydnad har Martha tävlat i både IPO/BSL III, elitklass spår samt rapport med sina dåvarande mallar. Martha är nationell och internationell lydnadsdomare. Hon har dömt lydnads-SM, två gånger, Lydnads-VM i Tyskland för Belgiska vallhundar och Nordiska Mästerskapen i Norge.

Anmälan: Sker till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Ni ska få ett bekräftelsemail  inom 1-2 dygn, annars hör av er! Ni kan nå mig förutom på mail på 0707-34 07 07, efter 17.30.

Välkomna - det kommer att bli en toppenhelg!

Eva Hult

Hundägarutbildningen

Liten påminnelse!

Onsdag den 8 dec kl 19.00 är det medlemsmöte och det bjuds på hemlagat julbord!
Varmt välkomna!

Tävlingsbarometern

Tävlingsbarometern är aktiverad igen men med tillfälliga ändringar p.g.a Coronapandemin.
Se mer information under fliken Kommittéer - Tävling eller på klubbens anslagstavlor.

Baggers 150