Medlem hos oss

Anvisningar för medlemskap i Höganäs Brukshundklubb.

För att underlätta vår administration och för att ni som medlemmar ska få så snabb och riktig service som möjligt, ber vi Er att göra en medlemsansökan via länken Jag vill bli medlem för respektive medlemskategori

SKRIV TYDLIGT!!

• MEDLEMSAVGIFT: 527 kronor.
    Jag vill bli medlem
    Medlemskap krävs för deltagande i SBK:s aktiviteter och träning på appellplanerna.
    Följ anvisningarna på SBK:s formulär
    OBS medlemsavgift betalas endast av den som inte redan är medlem i SBK, alltså om du inte tidigare betalt in denna avgift. Har du en gång betalt in avgiften får du automatiskt en ny inbetalningsavi via Posten från SBK centralt.
  • FAMILJEMEDLEM: 127 kronor.
    Jag vill bli medlem
    Om familjemedlem deltar i veksamheten genom att vara aktiv med hunden på appellplanen ska familjemedlemskap i SBK lösas.
    Ange ditt eget medlemsnummer samt namn på familjemedlemmen och dennes födelseår, månad och dag.
    Om du redan betalat in avgift för familjemedlemmen kommer automatiskt ny avi från SBK centralt.
  • DELBETALANDE: 127 kronor.
    Jag vill bli medlem
    För den som är fullbetalande medlem i annan SBK-klubb än Höganäs och önskar bli delmedlem samt den som är medlem i någon av SBK:s rasklubbar, se nedan.
    Ange namn, adress samt födelseår, månad och dag samt vilken klubb du tillhör och medlemsnummer.
    Om du är medlem i någon annan rasklubb än nedanstående ska du betala full medlemsavgift d.v.s 527 kronor.

Rasklubbar som är anslutna til SBK:

Rasklubben för belgiska Vallhundar, Rasklubben Hollandse Herdershond, Svart terrierklubben, Sv. Australian Shepherdklubben, Sv. Bauceronklubben, Sv. Bouvier des Flandersklubben, Sv. Boxerklubben, Sv. Briardklubben, Sv. Collieklubben, Sv. Dobermannklubben, Sv. Hovawartklubben, Sv. Kelpi och Cattledogklubben, Sv.Risenschnauzerklubben, Sv. Rottweilerklubben, Sv. Schäferklubben.

Välkommen till vår klubb!

Bildeve150