All tävlings-, kurs- och träningsgruppverksamhet på Höganäs Brukshundklubb ställs in!

Med anledning av att SKKs centralstyrelse uttalar att ingen klubborganiserad verksamhet ska genomföras av någon klubb inom SKK-organisationen med anledning av det rådande smittläget ställs samtlig tävlings-, kurs- och träningsgruppverksamhet in på Höganäs Brukshundklubb.

Detta gäller från den 27 mars till och med den 31 maj 2020 men kan förlängas.

Enda undantaget från detta är verksamhet där högst tio personer samtidigt förväntas befinna sig på samma plats utomhus och där de närvarande personerna inte har rest dit från andra delar av landet eller utlandet.

Ni som är anmälda och/eller går kurs kommer de närmaste dagarna att få ett mail med ytterligare information.

Har ni frågor kan ni vända er till:

112dack150