Prova på Spår Vår

Prova-på-spår - max 10 platser - ett tillfälle!

Hundar gör det redan, spårar alltså, och gör det varje dag vid varje promenad. Så, varför inte lära dig mer om något din hund är galet intresserad av? Att dela någons intresse och passion skapar närhet!

Instruktör: Pia Stenberg    Hjälpare: Björn Jönsson

När: Måndagen den 28 maj kl. 19.00
Krav: Hunden ska vara vaccinerad. Föraren ska vara medlem i Höganäs Brukshundklubb.

Kursavgift: 150 kr.

Sista betalningsdag: 15 maj på Pg 64 19 44-4, gäller även medlemsskap.

För att gå kurs hos oss måste du vara medlem i Svenska Brukshundklubben. Se nedan de olika typer av medlemskap som finns och välj i rutan det som
passar dig.

För mer info se www.skk.se/shu/.

Specialsök Vår

Specialsök är när man lär hunden att känna igen en speciell doft och sedan kunna urskilja den doften från andra dofter.
Hunden lär sig även att leta efter doften i olika miljöer. Exempel på detta är hundar som kan leta efter narkotika, mögel, pyroteknik, sprängämnen, skadedjur mm.

Kursen vänder sig till dig som är intresserad av att prova på grunderna inför specialsök och eventuell fortsatt utbildning eller till dig som vill aktivera din hund på ett nytt och spännande sätt!

Instruktör: Pia Stenberg   Hjälpare:Björn Jönsson

Start:  Kursen startar så fort den är fullbokad. Endast 6 platser.

Dag: måndagar och onsdagar 19.00-21.15, 6 kurstillfällen

Krav: Hunden bör ha ett föremålsintresse, vi använder oss av tennisboll! Hunden ska vara vaccinerad. Föraren ska vara medlem i Höganäs Brukshundklubb.

Kursavgift: 1 500 kr.

Sista betalningsdag: anges på kallelsen. Betalas till Pg 64 19 44-4, gäller även medlemsskap.

För att gå kurs hos oss måste du vara medlem i Svenska Brukshundklubben.
Se nedan de olika typer av medlemskap som finns och välj i rutan det som passar dig.

Hundungdomsmedlem: är du mellan 6 och 25 år kan du välja att bli medlem i Svensk Hundungdom och ange Höganäs Brukshundkubb som din lokalklubb. För mer info se www.skk.se/shu/.

Valpkurs Vår

Valpkurs - max 8 platser

Instruktör: Lotta Jakobsson Ottosson
Start: Torsdagen den 17 maj kl. 19.00
Krav: Hunden ska vara mellan 3 mån – 6 mån och vaccinerad. Föraren ska vara medlem i Höganäs Brukshundklubb.
Dag: Torsdagar 19.00-21.15, 6 kurstillfällen

Kursavgift: 1170 kr. Kurslitteratur ingår.

Sista betalningsdag: 15 maj på Pg 64 19 44-4, gäller även medlemsskap.

Anmälan klicka här

Se nedan de olika typer av medlemskap som finns och välj i rutan det som

Fullbetalande medlem: om du inte är medlem i någon annan brukshundklubb
eller rasklubb ansluten till Svenska Brukshundklubben - 527 kr.

Klubbavgift: om du är medlem i någon annan brukshundklubb eller rasklubb
ansluten till Svenska Brukshundklubben - 127 kr.

Hundungdomsmedlem: är du mellan 6 och 25 år kan du välja att bli medlem i
Svensk Hundungdom och ange Höganäs Brukshundkubb som din lokalklubb.
För mer info se www.skk.se/shu/.

Rallylydnad Vår

Rallylydnad - Introduktion, max 8 platser

Vill du börja träna rallylydnad? För att aktivera din hund eller du kanske tänker börja tävla så småningom. Du kommer att lära dig de grundläggande skyltarna i rallylydnad tillsammans med din hund.

Instruktör: Gun Zimmer, som bland annat tävlat SM i rallylydnad, och
Christina Ekman-Ljungström.
Start: Onsdagen den 16 maj kl. 19.00
Krav: Hunden ska vara vaccinerad enligt SKKs regler. Föraren ska vara medlem i Höganäs Brukshundklubb.
Dag: Onsdagar 19.00-20.30, 6 kurstillfällen

Kursavgift: 600 kr. OBS! Specialpris! Rallylydnadsregler ingår.

Sista betalningsdag: 14 maj på Pg 64 19 44-4, gäller även medlemsskap.

Se nedan de olika typer av medlemskap som finns och välj i rutan det som

Fullbetalande medlem: om du inte är medlem i någon annan brukshundklubb
eller rasklubb ansluten till Svenska Brukshundklubben - 527 kr.

Familjemedlem: om någon i din familj med samma adress är fullbetalande medlem i klubben kan du välja att bli familjemedlem - 127 kr.

Klubbavgift: om du är medlem i någon annan brukshundklubb eller rasklubb
ansluten till Svenska Brukshundklubben - 127 kr.

Hundungdomsmedlem: är du mellan 6 och 25 år kan du välja att bli medlem i
Svensk Hundungdom och ange Höganäs Brukshundkubb som din lokalklubb.
För mer info se www.skk.se/shu/.

Tapetofarglagret150