Bruksläger

Bruksläger uppletande och lydnad, Fullt men går att anmäla och lägga sig på kö.

Fredag den 30/11 kl 19.00-söndag 2/12 kl 15.

Instruktör: Klas-Göran Andersson från Stenungsund

Lägret startar fredag kväll med middag och "hundprat". Därefter sker träning lördag och söndag.

Inga förkunskaper krävs. Träningen sker delvis individuellt, därför är antalet deltagare maximerat till sex stycken. Det finns möjlighet till uppställning av husvagn/husbil.

Kostnad: 1500:-, helpension ingår.

Registrering av officiella tävlingsresultat till årets Lydnads, Bruks-och Rallylydnadshund

Gäller för ekipage som tävlar för Höganäs Brukshundklubb.

Inlämningsresultat ska ske enligt följande:

• Resultaten ska vara inlämnade senast två månader efter tävlingsdagen med undantag av tävlingar efter den 31 oktober som ska vara inlämnade senast den 31 december.
  • Inlämningen ska vara en kopia på domarprotokoll och läggas i facket på kontoret med namnet "Tävlingsresultat".
  • Resultaten redovisas löpande under året på "plupp-tavlan".
  • Diplom för uppflyttning delas ut på nästkommande medlemsmöte eller årsmöte.
  • Sammanställning av årets tävlingar görs i januari nästkommande år för prisutdelning på årsmötet.
  • Statuter för respektive tävlingsgren finns uppsatta på klubben.

Om du inte har möjlighet att lämna in dina resultat på klubben inom två månader, kontakta Susanne Palm på tel. 0705-543935

För tävlingskommittén Bella Nimark och Susanne Palm

Rusthallargarden150