ÅRETS BRUKSLÄGER! Dagläger 25-27 maj.

ÅRETS BRUKSLÄGER! Dagläger 25-27 maj. Instruktör är Klas-Göran Andersson. Lägret fokuserar på uppletande och brukslydnad.
Kostnad 1 500 kr per person. Max 6 deltagare, först till kvarn gäller... Anmälan (bindande) senast den 11 maj till Bella Nimark på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller
076-828 72 86. Betalningen ska senast den 18 maj vara klubben tillhanda på PG 64 19 44-4.
I kurskostnaden ingår 2 middagar, 2 luncher, 2 frukostar och ett antal gofikor!
För att delta i lägret krävs medlemskap i Höganäs Brukshundklubb.
Välkomna till en mycket givande och lärorik men också fantastisk trevlig och rolig helg!

Registrering av officiella tävlingsresultat till årets Lydnads, Bruks-och Rallylydnadshund

Gäller för ekipage som tävlar för Höganäs Brukshundklubb.

Inlämningsresultat ska ske enligt följande:

• Resultaten ska vara inlämnade senast två månader efter tävlingsdagen med undantag av tävlingar efter den 31 oktober som ska vara inlämnade senast den 31 december.
  • Inlämningen ska vara en kopia på domarprotokoll och läggas i facket på kontoret med namnet "Tävlingsresultat".
  • Resultaten redovisas löpande under året på "plupp-tavlan".
  • Diplom för uppflyttning delas ut på nästkommande medlemsmöte eller årsmöte.
  • Sammanställning av årets tävlingar görs i januari nästkommande år för prisutdelning på årsmötet.
  • Statuter för respektive tävlingsgren finns uppsatta på klubben.

Om du inte har möjlighet att lämna in dina resultat på klubben inom två månader, kontakta Susanne Palm på tel. 0705-543935

För tävlingskommittén Bella Nimark och Susanne Palm

Maritas150