Tävlingsbarometern

Registrering av officiella tävlingsresultat till årets Lydnads, Bruks-och Rallylydnadshund

Gäller för ekipage som tävlar för Höganäs Brukshundklubb.

OBS! Då många tävlingar är inställda på grund av Corona är Tävlingsbarometern vilande under 2021.

Inlämningsresultat ska ske enligt följande:

• Resultaten ska vara inlämnade senast två månader efter tävlingsdagen med undantag av tävlingar efter den 31 oktober som ska vara inlämnade senast den 31 december.
  • Inlämningen ska vara en kopia på domarprotokoll och läggas i facket på kontoret med namnet "Tävlingsresultat".
  • Resultaten redovisas löpande under året på "plupp-tavlan".
  • Diplom för uppflyttning delas ut på nästkommande medlemsmöte eller årsmöte.
  • Sammanställning av årets tävlingar görs i januari nästkommande år för prisutdelning på årsmötet.
  • Statuter för respektive tävlingsgren finns uppsatta på klubben.

Om du inte har möjlighet att lämna in dina resultat på klubben inom två månader, kontakta Susanne Palm på tel. 0705-543935, mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

För tävlingskommittén Bella Nimark och Susanne Palm

HEAB150