Utbildning till SBK-instruktör

Höganäs 18 sept 2021

Inbjudan

Nu startar vi en utbildning till SBK-instruktör på Höganäs Brukshundklubb! Du som går den får kompetens att hålla valp- och allmänlydnadskurs.

Kursen omfattar 72 fysiska studietimmar, hemuppgifter, “kurs i kursen” och projektekipage. Utbildningen anpassas utifrån deltagarnas behov och kompetens.

Förkunskapskrav:

• Medlem och aktiv i en SBK lokalklubb/rasklubb/Sveriges Hundungdom eller SKK-klubb.
  • Rekommenderad av styrelsen i sin lokalklubb.
  • Ha gått minst en kurs med egen hund.
  • Hjälpinstruktör i minst två kurser inom SBK:s hundägarutbildning under de senaste två åren.
  • Tycka om att arbeta med både människor och hundar.
  • Vara en god förebild för andra hundägare.
  • Ha god allmänlydnad på egen hund.

Instruktör: Pia Forsberg, SBK-lärare

Antal deltagare: 8-12 stycken

Antal träffar: 8, enligt följande: 30-31 okt, 6 nov, 20 nov, 27 nov, 12 dec, 22 jan och 30 jan.

Examination: 5 februari. Det krävs 90 % närvaro för att bli godkänd.

Pris: 6 500 kr.

Anmälan, som bör göras av styrelse eller HUG-ansvarig, sker till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. . Betalning ska göras senast en vecka innan kursstart till Höganäs Brukshundklubb på plusgiro  641944-4.

Vi startar den 30 oktober kl. 9.00 - 16.00 på Höganäs Brukshundklubb. PM med all info skickas ut ca 2-veckor innan kursstart.

0707-340707.

Välkomna!