Tre Tre Tre Höst

Tre-tre-tre innebär tre kurstillfällen vardera av spår, uppletande och lydnad.

Kursen vänder sig till dig som är intresserad av att prova på grunderna inför appellklass spår eller till dig som vill aktivera din hund på ett nytt och spännande sätt!

Instruktör: Bella Nimark

Start:  Kursen startar söndagen den 12 september kl. 10.00.

Dag: Spår: lördag eller söndagar, övrigt vardag efter önskemål - bestäms i gemensam diskussion vid första kurstillfället, 10 kurstillfällen och 3 studietimmar vid varje tillfälle.

Krav: Hunden bör ha ett föremålsintresse, intresserad av bollar och liknande! Hunden ska vara vaccinerad enligt SKKs regler. Föraren ska vara medlem i Höganäs Brukshundklubb.

Kursavgift: 1 900 kr.

Medlemskap tillkommer om ni inte redan är medlem, se nedan. Kursavgift liksom eventuellt medlemskap ska vara klubben tillhanda senast 9 september.

Betalas till Pg 64 19 44-4.

För att gå kurs hos oss måste du vara medlem i Svenska Brukshundklubben.
Se nedan de olika typer av medlemskap som finns och välj i rutan det som passar dig.

Hundungdomsmedlem: är du mellan 6 och 25 år kan du välja att bli medlem i Svensk Hundungdom och ange Höganäs Brukshundkubb som din lokalklubb. För mer info se www.skk.se/shu/.

Soderasenstandklinik150