Unghundskurs Vår

Unghundskurs - max 8 deltagare

Kursen är nu full men anmäl er gärna ändå ni kommer att stå som reserver!

Kursen vänder sig till dig som har gått valpkurs eller motsvarande. Du och din hund får verktyg för att klara av vardagslivet och enkla övningar för att att på ett roligt sätt aktivera din hund samtidigt som lydnaden befästs.

Instruktör: Lotta Jakobsson Ottosson   Hjälpinstruktör: Mia Berglund

Start:  Söndagen den 24 februari kl. 11.00.

Dag: Söndagar 11.00 - 13.15, 8 kurstillfällen

Krav: Hunden ska vara vaccinerad enligt SKKs regler. Föraren ska vara medlem i Höganäs Brukshundklubb.

Kursavgift: 1 550 kr.

Sista betalningsdag: Betalas till Pg 64 19 44-4, senast 21 sept, gäller även medlemsskap.

För att gå kurs hos oss måste du vara medlem i Svenska Brukshundklubben.
Se nedan de olika typer av medlemskap som finns och välj i rutan det som passar dig.

Hundungdomsmedlem: är du mellan 6 och 25 år kan du välja att bli medlem i Svensk Hundungdom och ange Höganäs Brukshundkubb som din lokalklubb. För mer info se www.skk.se/shu/.

Klarsynt Hoganas150