Allmänlydnad Vår

Allmänlydnadskurs

För dig med en hund över 10 månader som vill fortsätta träna för lydnaden i vardagen och tycker om att aktivera din hund. Även du som funderar på att börja tävla lydnad eller bruks är välkommen!

Instruktör: Daniel Svensson. Hjälpinstruktör: Jenny Nord

Start: Torsdag 2 mars kl 18.30.

Dag: Torsdagar 18.30 - 20.15, 8 veckor, dvs 16 studietimmar.

Kallelse: Skickas ut ca 7- 10 dagar innan kursstart.

Krav: Hunden ska gått valpkurs/grundkurs eller motsvarande och vara vaccinerad mot valpsjuka enligt SKK:s anvisningar.

Gärna även mot Parvovirus, smittsam leverinflammation och kennelhosta.

Föraren ska vara medlem i Höganäs Brukshundklubb.

Om någon mer än föraren närvarar vid kursen måste denna betala familjemedlemskap.

Kursavgift: 1250 kr.

Sista betalningsdag:  1 vecka innan kursstart på Pg 64 19 44-4, gäller även medlemskap.

För att gå kurs hos Svenska Brukshundklubben krävs att man är medlem. Om du inte redan är medlem, ska medlemskapet, 527 kr, också vara inbetalt innan kursstart, se https://www.hoganas-bk.se/index.php/klubbinfo/medlem-hos-oss

• Familjemedlemskap kostar 177 kr.
  • Om du är medlem i annan brukshundklubb betalar du 177 kr som delbetalande medlem.
  • Är du mellan 7 och 25 år kan du istället gå med i svensk Hundungdom, SHU. Information om detta hittar du på www.shu.se. Som hundungdomsklubbens hemmaklubb anger du Ängelholm och som övrig klubb  Höganäs Brukshundklubb.

Välkommen till Höganäs Brukshundklubb!

HEAB150