Prova på Spår Vår

Prova-på-spår - max 10 platser - ett tillfälle!

Hundar gör det redan, spårar alltså, och gör det varje dag vid varje promenad. Så, varför inte lära dig mer om något din hund är galet intresserad av? Att dela någons intresse och passion skapar närhet!

Instruktör: Pia Stenberg    Hjälpare: Björn Jönsson

När: Måndagen den 28 maj kl. 19.00
Krav: Hunden ska vara vaccinerad. Föraren ska vara medlem i Höganäs Brukshundklubb.

Kursavgift: 150 kr.

Sista betalningsdag: 15 maj på Pg 64 19 44-4, gäller även medlemsskap.

För att gå kurs hos oss måste du vara medlem i Svenska Brukshundklubben. Se nedan de olika typer av medlemskap som finns och välj i rutan det som
passar dig.

Hundungdomsmedlem: är du mellan 6 och 25 år kan du välja att bli medlem i Svensk Hundungdom och ange Höganäs Brukshundkubb som din lokalklubb.
För mer info se www.skk.se/shu/.

Kullabyddenssmadjursklinik150