Tre Tre Tre Vinter

Tre -Tre -Tre Vinter

Tre-tre-tre innebär tre kurstillfällen vardera av spår, uppletande och lydnad.

Kursen vänder sig till dig som är intresserad av att prova på grunderna inför appellklass spår eller till dig som vill aktivera din hund på ett nytt och spännande sätt!

Instruktör: Bella Nimark   Hjälpare:Pelle Eriksson

Start: Troligen i februari. Återkommer med exakt startdatum.

Dag: Söndagar 10.00 - 12.15, 9 kurstillfällen

Krav: Hunden bör ha ett föremålsintresse, intresserad av bollar och liknande! Hunden ska vara vaccinerad enligt SKKs regler. Föraren ska vara medlem i Höganäs Brukshundklubb.

Kursavgift: 1 700 kr.

Sista betalningsdag: anges på kallelsen. Betalas till Pg 64 19 44-4, gäller även medlemsskap.

För att gå kurs hos oss måste du vara medlem i Svenska Brukshundklubben.
Se nedan de olika typer av medlemskap som finns och välj i rutan det som passar dig.

Hundungdomsmedlem: är du mellan 6 och 25 år kan du välja att bli medlem i Svensk Hundungdom och ange Höganäs Brukshundkubb som din lokalklubb. För mer info se www.skk.se/shu/.

Bildeve150