Lydnad

Ny träningsgrupp i lydnad - tävlingsinriktad!

Träningsgrupp i tävlingslydnad.

Onsdagen den 9 januari kl. 19.00 startar en träningsgrupp med avsikt att ta fram tävlingsekipage i lydnad till Höganäs BK.

Vi träffas på onsdagar kl. 19.00 hela våren. Vi börjar med att repetera grunder och går därefter snabbt över till klass 1-momenten som i sin tur övergår i klass 2-momenten. Avsikten är att dessa skall klaras av under våren för att till hösten kunna ägna oss åt klass 3 momenten.

Ansvarig för träningsgruppen är Kenneth Johansson. Frågor besvaras av honom på tel. 0708-445399.

Lydnad-Träningsgrupp

Lydnadsträningsgrupp Höganäs Brukshundklubb

Gillar du att träna lydnad med din hund?

Vi är ett glatt gäng som gillar att träna lydnad med våra hundar. Vår målsättning är att komma ut och tävla men, först och främst ska vi ha  roligt tillsammans med våra fyrbenta vänner. Vi hjälps åt och stöttar varandra med träningen då detta ej är någon kurs.

Träningstiden är måndagar kl 19.15 till ca 21.00 med en paus för fika. Vi som tränar i denna gruppen tävlar i startklass och lydnadsklass 1. Men vi välkomnar även dig som kommit längre eller dig som är på väg mot tävlandet. Alla får vara med bara intresset finns.

Vill du vara med och träna med oss kontakta Susanne 0708-138692 så berättar jag mer.

Med Vänlig Hälsning

Susanne Svensson